Verlichting

Via Hydron kunt u vele nuttige energie bespaar tips terugvinden op allerlei gebieden. Aan de ene kant heeft u natuurlijk de verbruikskosten van energie en water, maar aan de andere kant natuurlijk het daadwerkelijke verbruik. Dit verbruik kunt u de laatste jaren met een paar kleine aanpassingen makkelijk terugdringen. In ons blog Bespaar mee vind u hierover vele nuttige tips over het besparen van energie, verzekeringskosten en hoe u kunt besparen op bepaalde aankopen.

Op verlichting besparen

Waar vroeger de gedachte en slogan was, als u als laatste de ruimte verlaat vergeet de verlichting niet is dit tegenwoordig veel minder van toepassing. Deze gedachte klopt natuurlijk nog steeds wel, want als u geen verlichting aan heeft staan is het verbruik ook 0,0. Alleen anno 2017 willen de meeste mensen dat hun huis ook ’s avonds leuk verlicht is, en niet perse functioneel. Als u de laatste jaren een beetje de LED verhaaltjes heeft aangehoord dan weet u hoe dit heel voordelig kan en hoeft u niet verder te lezen.

Degene die nog nooit van LED verlichting gehoord hebben, of juist wat meer willen weten over de LED verlichting. Besparen van energie kosten en waar uw LED lampen te kopen. Dan kunt u zeker verder lezen.

De LED lamp

Een LED lamp is…

Kosten vs kwaliteit

Een LED lamp kopen is een hele goede investering. Bij een normale lamp die zeker in de winter dagelijks gebruikt word is de LED lamp investering ten opzichte van een gloeilamp al met 1-2 jaar terug verdiend. Aangezien de LED lamp qua branduren ook nog eens standaard een stuk hoger zit dan de traditionele gloeilamp is het aanschaffen van een LED lamp een zeer verstandige keuze.